Midsommarridning

2013-06-21 | 17:39:54 | Träning | 1 Kommentarer
 
Texas: Lätt dressyr med fokus på lydnad stod på schemat idag. Jag red på grannens ridbana där det går hästar runt hela banan. Men Texas skötte sig och var ovanligt lugn trots alla lösa hästar. Han gick riktigt bra i galoppen, traven var lite sämre men bra med tanke på att han har haft en liten dressyrpaus. 
 
Sack: Eftersom jag hade lite bråttom idag fick Sack bli sista hästen för idag, Pelle fick vila. Jag konditionstränade Sack runt fältet och lite i skogen. Han behövde verkligen få springa av sig nu när han har vilat i tre dagar och bara gick lugnt igår när Johan var här och red honom. 

Kommentarer
» Madde Andersson

mysigt! :)

Nu har jag utsett den första Veckans Hästblogg!! Det var jätteroligt att så många deltog redan första omgången, och ännu svårare var det att välja!

Gå in på min blogg, eller gå in på direktlänken här: http://ricos.blogg.se/2013/june/vinnaren-av-veckans-hastblogg-omgang-1.html för att se om din/er blogg vann! Om inte: anmäl er jättegärna till nästa vecka!! (det inlägget kommer upp idag eller imorgon) Jag vill lyfta fram ännu fler bloggar, och din/er blogg kan bli en av dem! :D Tack för att ni deltog !!

Mvh Madde Andersson
http://ricos.blogg.se/

2013-06-22 | 13:57:10
URL: http://ricos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback