Sammanfattning -Castello

2014-05-18 | 21:34:00 | Castello | 1 Kommentarer

Castello utvecklas med stormsteg och man märker skillnad från dag till dag! Hoppträningen har flyttat ut igen vilket Castello verkar gilla, han börjar förstå det där med att lyssna på piloten trots att det är superroligt och han gärna hade rusat runt som en duracellkanin och hoppat alla hinder som kommer i hans väg.


 

Dressyrtäningarna för Catharina gör verkligen susen och Castello verkar verkligen tycka att dressyr, det är inte så dumt trots allt! Senaste träningen började vi till och med träna på att flytta för skänkeln, alltså förberedelse för skänkelvikning. Lite konstigt tyckte han allt det var men när han väl förstod vad det handlade om var det inga problem.

 Träningen för några veckor sedan.

För att träna upp konditionen rider jag honom en del i sommarhagen så att han får sträcka ut lite i galoppen, än så länge känns det dock som en bra säkerhetsåtgärd att hålla sig på inhägnat område. Speciellt då han är i en liten trotsperiod och gärna lägger in ett par av sina explosiva bocksprång när den samlade galoppen blir lite för jobbig och det händer så mycket kul runtomkring!  

 
 

Kommentarer
» Silke

fina ni är!!

2014-05-18 | 22:48:19
URL: http://silkez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback